Thursday, December 27, 2007

Cerjang or novel???

Hai...salam...

Aku sebenarnya on da way buat novel...tp malangnye tak siap2 lagi...Kene ada feel baru ble wat sebenarnya...haha=p...
Tentang (cerita panjang)...aku akan post sok lusa...baru je siap setelah aku berjaya mengambil mood menyiapkannya...hehe...cerpen (cerita pendek) aku payah cket laa....sebab excited sangat terbuat cerjang. huhu...Kalo ble aku memang nk cipta kelainan...n xnk stereotaip...n of cos aku kalo ble xnak bg korang tau ape ending die...baru besh cket kn? hehe

Pasal novel tu...tunggula dulu...lama lg nk siap...cerpen2 ble je...coz aku mmg suke buat cerpen2 ni...sejak skolah rendah lg...xpcaye tanya yanie member aku satu skool dl. Kami siap buat cerpen sendiri n tukar2 baca..best gak...=) Well, cerjang aku yg terbaru bjudul "Kau Tercipta Untukku"....maybe ada kelainan yg aku cube tnjolkan...tp persepsi org kn bbeza...so nt korg komen la ek...hehe

k..aku chow dl....wsslm..jmpa lg...=)

1 comments :

  1. yanie said...

    wah2..nama aku disebut2 laa..ahaks.. yap..ktorg dlu time skolah rendah suke wat cerpen n tukar2 baca..aku mmg dah lama tringin nak wat novel tp x penah siap..cerpen..dah lama x menulis.. bila2 nak stat blk la..kalo x bz laa.. anyway cte ko ni mmg best.. makin maju ek..truskan usaha..chaiyo2!