Friday, March 20, 2009

Holiday in Penang....=)

Assalamualaikum wbt...
Now I'm in Penang...!!!! Cuti2 Malaysia...haha=) Well, saje nak merehatkan minda dan melarikan diri seketika di tempat orang. Almost more than 3 years knowing Mira-my ex-rumate, akhirnya dapat juga aku menapakkan diriku di sini ( umah mira di Air Itam) walau untuk beberapa hari saja. Ni aku tengah online kat umah dia la ni..haha...=) Tomorrow...going back to Ipoh...bye2 Penang!!! Entah bila lagi ketemu...huhu. Starting from next Monday and upward...I have struggle to let my mind and my soul become more positively in order to ????? Wat yaa? Em, juz forget la about it! Aku kena betulkan ion2 negatif yang ada dalam kepala ni supaya aku rasa senang hati dan enjoy!!! Let myself be more motivated! Betul3...(Upin n Ipin)=)
Semalam p tengok Race to witch mountain..well, ok la citer 2...xabes2 lagi citer pasal makhluk halus ni...eh, silap pasal makhluk asing! Hehe..g tengok kat Gurney dengan Mira n adik dia...Farha. Ronda2 je pastu then makan kat Nando's. Em, Hot Peri-Peri...sos dia 2 xla sedap mana pon...i prefer kenny rogers lagi..huhu=) ayam dia lagi sodap! Hehe=p Well, petang ni jap g, nak p jumpa diha...tido kat umah sewa dia pulak. Dia janji nak belanja Steam boat kt Jonny, Queensbay...hehe...aku bab2 makan ni memang excited giler...so, enjoy! Kalau jadi pengacara Jalan2 Cari Makan..gerenti aku syok giler...aku sanggup sahut cabaran jadi host rancangan 2..hehe=p Em, next skool holiday...going to KL...jumpa member2 di sana pulak...n of cos, nak tido umah kak nyah aku, tapi bukan kat kl laa..kat semenyih,selangor. Bulan 4 ni ada pesta buku antarabangsa lak kat PWTC..cam nak p je...dah bertahun2 x p...tengok la caner nanti..kalo gaji dah masuk, best gak...=p
k...sampai sini je ler...nanti2 aku sambung lagi naaa...=)
wassalam....

1 comments :

  1. Ikmal @ AKoNGz said...

    Hi Fina,

    Thanks for commenting on my blog.

    Tak cantik pun. And dah agak malas nak write blog gak..

    Since i do not know where i can post up a comment in your blog, i just letak je lah bawah posting ni ye.