Wednesday, June 3, 2009

Misi cuti kali ini...=))

Assalamualaikum wbt...

Rasa macam lama pula jari-jemari ni tak menari-nari untuk menulis post2 yang terbaru...Well, banyak perkara perlu dilangsaikan untuk cuti sekolah kali ini...huhuhu..antaranya ialah:
  • Menyemak kertas peperiksaan anak-anak murid aku...(suatu penyeksaan bagiku untuk menyemak kertas karangan...(arghhhhh!!! aku tensen weh nak betulkan tatabahasa dieorang ni..giler dibuatnya!) Semak kertas pendidikan moral pon sudah cukup untuk aku ketawa terguling-guling...=)
  • Berjalan-jalan a.k.a meronggeng...ngeeeiii...Huahuahua...dah janji dengan member di Kl...so, Kl wait 4 me...(kalo x p nanti, ada yang merajuk...haha...sebab cuti sekolah yang lepas, dah bercuti di penang...betol x nida???)
  • Nak karang cerpen terbaru...dalam proses...(kumpul idea ni...kasi gempaq cket) Tajuknya: Ameera Aneesa...(Guess wat?? hehe...ala-ala kembar yang sama tapi hakikatnya tidak serupa...)
  • Misi paling penting...(tenangkan jiwa sebelum memasuki sekolah untuk mengajar) haha
  • Nak tengok episod2 Prison Break sampai abes...(mau amik dari kawan nanti) tengok kat tv...nak kena tunggu...n tunggu...(sedeyla weii...Scofield mati..waaa!!!!!)

Misi yang masih keliru untuk dilaksanakan:

  • Tut...tut...tut...(biarlah rahsia) : blind date mungkin...huahuahua =)) - apa kes??? dah lepas temujanji maaa...aku yang mungkir!

Misi yang WAJIB!!!!:

  • Kene praktis bawak kereta balik even dah dapat lesen lebih sebulan...huhu...yang beshnye next week kereta aku dah sampai...so, abang aku la kene polish skill bawak kereta aku pasni...sebab dia risau aku ni bawak kereta ntah apa2...suka tekan minyak kuat..suka brek mengejut...haha...

Misi dalam perancangan:

  • Belum dapat kereta aku dah berangan nak make-up kereta aku kasi cool n attractive cket...semua dalam perancangan...tengah mengumpul idea n style yang best...(bodykit???)

Hopefully....semua misi2 ni akan tercapai dengan jayanya...ngeh3....bubye!

wassalam...chow chin chow...

1 comments :

  1. dotblogspotdotkom said...

    huhuhu byk nye misi.....

    misi kat klinik...kat spital..tak letak sekali ke..huhuhuhu

    tu misi juga...misi menyelamatkan orang ..... misi yg mencairkan hati pesakit.....tp kene misi yg tak garang la...huhuhu