Monday, May 18, 2009

Drive..Drive...=))








Assalamualaikum wbt...


Gambar di atas, gambar aku bersama Nanie (pangkat anak sedara even dia tue setahun daripada aku) hehe=p DAN tak lupa juge...gambar aku bersama wanita yang bernama Exora...Eh silap...keta maa...bukan orang...hehe...Actually,ari p survey keta...So, xnak la lepaskan peluang bergambo...ehehehe....=))





Time ni aku tengah posing bergambo dalam keta Exora...well, ok laa...cantik gak body dia..hehe=p



Saje2 mencari publisiti murahan..haha...ok x aku pose cam gini? ngeee.....=))







HAA...ini baru nampak Exora nye..tol x? ahaks

emm...actually aku dalam proses nak beli keta...tapi bukan Exora laa..banyak duit ko? haha

ingat nak beli saga blm je...cantik gak...comel...=))
harga pon berpatutan...insyallah, kalo dipermudahkan...dapat la aku merasa bawak saga nanti....


Yang agak besh...apabila aku diberi peluang membawa Gen2...yang telah di make up kan cam keta sport...canteek maa...bawak kat area EON tu je laa..mana bley bawak kuar atas jalan raya...nak mampos..dah laa aku bawak kawalan stereng pun xlepas lagi ni even lesen P dalam tangan ...kene praktis2 lagi baru ok...well, tq ya Nanie coz bagi aku pelunag try keta viva ko test2 bawak kat taman ari2...haha..dah 3minggu lebih xbawak keta pas amik lesen ari2..mau tak nye
kelam kabut gak bawak...nyaris2 x berlanggar dengan keta orang je...hoho=p

k..aku chow...nanti ada masa aku post len punye..daaa~~~

::fina OUT::

1 comments :

  1. YANIE YAHYA said...

    wahh...dah nak beli keta ko..jelesnyer..