Tuesday, May 12, 2009

Musang atau kucing???


Assalamualaikum wbt...

Sepatutnya aku dah patut tidow ni...tapi memandangkan aku baru pas makan (konon2 sahur la) so, aku ringankan jari-jemari ni nak menulis kat blog nih..


Post aku tajuknya cam pelik kan..haha..saja2 wat gempaq...bukan apa pon...
Aku nak share dengan korang semua pengalaman aku memegang anak musang yang sangat la comey...hehe...ha ni gambonye...





comey tak??? hehe



haa..ada lagi nih...time ni aku lak yang pegang...







Actually, kukunya tajam bangat! mencengkam gak laa...



Mesti korang pelik kan...mana la aku dapat anak musang ni...



Citernya gini...aku p umah kawan abang aku ni...mak die story, sarang musang jatuh daripada pokok kat area umah die...so, memandangkan rasa kecian kat anak2 musang ni, makcik ni pon amik laa...siap menyusukan dia lagi..eh, bukan menyusukan badan ek...susu botol la lebih kurang...=p


















Kucing aku Si Cemong dah beranak wat kali ke2...baru petang tadi bersalinnya...huhu. Anaknye yang sebelum tu belum menginjak remaja, dah dapat adik len...takda la nak manja2 dah kn? cian...cian...asalnya anak yang kelahiran 1st...pon 4 ekor gak...tapi sekor mati sebab pertumbuhan terbantut..tinggal la 3 ekor...sekor tu dah hilang pulak minggu lepas...aku tak tahu mana la die p...kene curi dengan orang kot..sebab comey...tinggal laa 2 ekor yang abangku beri namanya Embun dan Mutiara..huahuahua...=))

Nanti aku masukkan gambo2 kucing aku ek..k

daa~~~

4 comments :

  1. dotblogspotdotkom said...

    ooo itu saya tau cikgu....

    itu KUSANG.....

    huhuhu bebaik..kang kene cakar muka tu/..dah kurang hantaran nye...huhuhuhuh

  2. CaPiQa said...

    cumel! cumel!

    sila post pic kucen kamoo dgn segera.

    capiqa mau tengok! skeee~~~

    hehe.. ^_^

  3. Feena said...

    ok...mlm ni juga saya upload....huhu

  4. dudu said...

    cara-melatih-anjing-berjalan-di-samping
    melatih-anjing-berjalan-dengan-tali
    melatih-anjing-pura-pura-mati
    melatih-anjing-betah-di-kandang
    cara-melatih-anjing-agar-tidak-keluar-rumah
    cara-mudah-melatih-anjing-bermain-lempar-tangkap-bola